Jij bent de baas over jouw resultaten!

~ Persoonlijk Leiderschap Masterclass

Wij zijn hier om jou te helpen je doelen te bereiken

Ontdek wat jij belangrijk vindt en ga aan de slag.

Er is slechts tekort aan twee dingen: tijd en energie.
Hoe kun je beide zo effectief mogelijk inzetten op weg naar jouw doel?

Inzicht

Tijdens de Masterclass krijg je inzicht in jouw waarden, overtuigingen en patronen en wat je motiveert om te doen wat je het liefste doet.

Jouw koers uitzetten

Na de masterclass heb je een haalbaar doel en weet je hoe je er komt, je ervaart geen belemmeringen meer.

Persoonlijk Leiderschap Masterclass

Tijdens de twee-daagse masterclass wordt gewerkt volgens de methode die wij ontwikkeld hebben en al vaak in praktijk gebracht hebben. Het is effectief, betrouwbaar en uniek. De masterclass is inclusief:

 • Studiemateriaal
 • Overnachting in hotel Princenhof
 • Ontbijt
 • Lunches
 • Diner
 • Borrel na afloop
 • Twee gecertificeerde trainers
 • Verrassingsuitje op de eerste avond
 • Een inspirerende omgeving

Nu voor €1.295,-

Met de mogelijkheid €1.000,- STAP-budget subsidie aan te vragen.

Kies Koers
De gecertificeerde trainers

Onze missie is om mensen de tools en inzichten geven om met plezier te komen waar ze willen zijn in hun werk en leven.

Ymkje de Vries

Eigenaar & Trainer

‘In de vele jaren ervaring die ik heb zag ik vaak dat korte trainingen geen blijvend resultaat hadden. Daar wilde ik verandering inbrengen. Zo hebben Jan Willem en ik samen deze Masterclass ontwikkeld, om échte verandering teweeg te brengen.’ 

Jan Willem van Rangelrooij

Trainer

‘Ik werk inmiddels alweer 2 jaar samen met Ymkje, het ontwikkelen van deze Masterclass is daar echt een hoogtepunt in geweest. De veranderingen die wij zien in onze deelnemers geeft mij zoveel energie, dat is waar ik het voor doe.’ 

Wat we het liefst zien is dat de deelnemers na deze dagen ruimte gemaakt hebben voor dat wat ze eerder niet voor mogelijk gehouden hadden.

Inhoud van de Masterclass
Wat gaan we precies doen.

Ben je een speelbal van de omstandigheden of pak je het stuur in handen? Dat is de kern van deze masterclass. Het is een fundamentele keuze. Persoonlijk leiderschap betekent dat je kijkt naar wat je er zelf aan kunt doen om jouw leven succesvol en makkelijker te maken.
 
Natuurlijk zijn er omstandigheden waar je geen invloed op hebt en die wél invloed op jou hebben.
Het gaat er dan om hoe je er mee om wilt gaan. Dát maakt het verschil tussen de ‘leider’ van jouw leven of een speelbal van de omstandigheden te zijn.
 
Sommige mensen zeggen: “Zo ben ik nu eenmaal.” Wij denken dat je zo geworden bent door de omstandigheden ofwel je ervaringen waarmee je te maken hebt gehad in je leven. Deze ervaringen hebben je gemaakt tot wie je nu bent. Een uniek mens, precies zoals je bent, op dit moment.
Echter, zou je je voor kunnen stellen dat het anders kan? En als je dat wilt, en je niet langer ‘belast’ bent door je oude ervaringen, wat zou je kunnen worden? Je kunt dan onafhankelijk van dat alles, zelf keuzes maken in wat je belangrijk vindt en waar je voor gaat.
 
Deze masterclass is voor jou als jij graag je leven leidt zoals jij dat wilt. En het lef hebt om actie te ondernemen. Om te kijken naar wat je geleerd hebt gedurende je leven tot nu toe en dit alles in te zetten op weg naar jouw doelen.
Speciaal voor deze masterclass is een methodiek ontwikkeld, op maat gemaakt, met een werkboek.
We werken volgens een beproefde serie van technieken, die je helpen om je koers uit te zetten.
De theorie, technieken en oefeningen die wij gebruikt hebben bij het ontwikkelen van deze masterclass vinden hun oorsprong in NLP en Time Line Therapy™. Beide trainers zijn gecertificeerd door ABNLP (de American Board of NLP), ze hebben hun diploma’s in Las Vegas bij Tad James Company gehaald en gaan regelmatig naar Amerika voor bijscholing en de nieuwste ontwikkelingen.
 
De betrouwbare en functionele manieren helpen je om je focus te verleggen van de dingen die nog niet lukken naar de dingen die mogelijk zijn.
 
Allereerst is het belangrijk om te weten wat voor jou belangrijk is. Dit is waar we op de eerste dag bij stil staan. Waar ga je voor en waar sta je voor? Volgens welke criteria kijk je naar je leven en werken? Wanneer is een dag een geslaagde dag?
Vervolgens stel je één of meerdere doelen waar je naartoe wilt, wat aantrekkelijk is. Wat heb je voor jezelf voor ogen als je kijkt naar jouw toekomst? Door je te richten op je doelen, heb je invloed op je resultaten.
 
Meestal zijn de doelen al lang bekend maar is er een reden waarom deze tot nu toe nog niet bereikt zijn. Is er iets wat je in de weg staat of mis je bepaalde vaardigheden of kennis?
Er kunnen vele redenen zijn waarom het nog niet is gelukt om je doelen te bereiken. Je eigen denken, je brein heeft grote invloed op je resultaten. En dat heb je vaak niet eens in de gaten. Er is (onbewust) ballast in de vorm van overtuigingen of eerdere ervaringen. Deze kunnen je belemmeren. Op de tweede dag gaat jouw ballast overboord. Dat maakt de weg vrij voor een andere en nieuwe manier van denken.
 
Tijdens deze tweedaagse ontdek je wat je precies te doen staat. En ook na deze twee dagen kun je zelf verder met het werkboek. We zorgen ervoor dat je helderheid krijgt over jouw leiderschap.

Je ontvangt alle handvatten voor effectief Persoonlijk Leiderschap!

 • Een pas op de plaats om daarna weer te kunnen versnellen.
 • Een plek om een nieuwe koers uit te zetten, samen met gelijkgestemden.
 • Een techniek leren toepassen om effectief doelen te stellen, bruikbaar voor de toekomst.
 • Inzicht in wat je belangrijk vindt en wat je motiveert om te doen wat je het liefste doet.
 • Ontdekken hoe je jouw ballast overboord gaat zetten.
 • Zonder oordeel te focussen op de toekomst door deze ‘open’ te houden.
 • Zien van mogelijkheden en kansen die je voorheen niet zag.
 • Een pad uittekenen voor jezelf wat haalbaar is en wenselijk.

 

Gun jezelf twee dagen de tijd om uit te zoeken waar je voor gaat en staat en hoe je dat kunt bereiken. Dat gaat je tijd en energie opleveren.

Hermina Poelstra

Tandartsassistente

“I can’t say enough about the excellent consultation and advice I have received from Norman & Turner through the years. They took the time to really understand my financial goals and never treated me like “just another Client”. Their assistance with personal and corporate income tax, investments, and retirement has been invaluable. I’v been able to achieve more then expected thanks to them.”

Pieter de Boer

Aandeelhouder Fic Accountancy

Het waren twee hele leuke dagen waarin je op een ontspannen manier en in een vertrouwde omgeving handvatten krijgt om je doelen te stellen.

Dit doe je aan de hand van het bepalen van je (kern)waarden, het opschonen van je onbewuste beperkende overtuigingen en stellen van je doelen.

Ymkje en Jan Willem geven deze cursus op een hele leuke manier en vullen elkaar heel goed aan. 

Echt een aanrader!

Dit is wat onze klanten zeggen

Er zijn deelnemers die heel goed weten wat ze willen, er zijn ook deelnemers die eigenlijk geen idee hebben hoe ze zichzelf over een aantal jaren zien.

Beide keren is deze training effectief omdat de doelen concreet en behaalbaar worden.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Ontvang een gratis offerte